Vanliga Frågor

 

Vilken typ av förkunskap krävs? 

Vi på Intensivekost inser att många idag gärna vill lära sig mer om kost men kanske inte gått någon utbildning för det tidigare. Därför har vi INGA förkunskapskrav, vi börjar från grunden på Intensivekost och ägnar mycket tid på föreläsningarna att gå igenom allt material i detalj. 

 

Hur bokar jag en plats? 

När du anmäler dig så anger du ditt fullständiga namn, personnummer och adress och du får då en bekräftelse av oss och blir inbjuden till en Facebookgrupp där endast de som går får vara med i. Vi erhåller lagen om 14 dagars ångerrätt.
Läs mer om avbokning HÄR!

 

Examination och licens, hur går det till?

Sista söndagen i utbildningen så skriver vi en tentamen. Är du godkänd så får du din licens i kostrådgivning hemskickad på posten i form av ett diplom. 

Vi erbjuder även examination på hemort, kontakta oss för mer info om det. 

 

Vad händer om jag inte blir godkänd?

Hos oss får du göra omprov tills du klarar dig. Då vid nästa utbildningstillfälle eller annan avtalad datum. 

 

Praktiska helgen, vad gör vi då?

Praktiska helgen är något som många uppskattar hos oss. Vi inleder helgen med 8 timmar av matlagning, en heldag ägnar vi åt att laga bra och hälsosam mat från grunden. Kosten är A och O i att hjälpa klienten, därför erbjuder vi detta i utbildningen som inspiration till dig i ditt arbete eller för egen del. 

 

Hur fungerar det med online föreläsningarna? 

Varje vardag klockan 17 så loggar du in via en länk vi postar i Facebook gruppen. Där ser du materialet och hör oss föreläsare live! Du kan ställa frågor direkt till oss eller senare i facebookgruppen. ALLT spelas in och läggs upp i en gemensam drive så du kan vid senare tillfälle lyssna, titta och studera in materialet i lugn och ro.

 

Erbjuder ni delbetalning? 

Vi erbjuder delbetalning upp till 12 månader utan ränta eller extra avgifter. Delbetalningar sker genom vår partner Svea Ekonomi. Varje månad skickas en betalningsavi ut till den adress som angavs vid anmälan. Det går även bra att registrera autogiro på svea.autogiro.com

 

Hur skiljer sig intensivekost från andra kostutbildningar?

Det unika med Intensive Kost är att vi är den enda distansutbildning med praktisk helg där vi ägnar en hel dag åt matlagning.

Vi vill gärna se att du som kostrådgivare får tillräckligt med kunskap och de rätta verktygen för att bäst kunna hjälpa en klient till önskat resultat. 

Vi förespråkar inte populärdieter eller trender utan har en mer neutral ställning och baserar all vårt studiematerial på vetenskaplig forskning.

 

Vad händer om jag blir sjuk eller får förhinder och inte kan vara med på utbildningen? 

När du en gång anmält dig och är antagen så får du givetvis gå vid nästa tillfälle. 

 

Kontakta oss gärna vid andra frågor!

Namn: *
Namn: